Axel O m. Band (ICE)

Om Axel O

Axel O er fra Island, hvor han lærte at spille basguitaren i en tidlig alder. Axel spillede jazzbas med sin far, der spillede klaver, og det var starten på hans musikalske karriere. Da han var 16 flyttede han til Oklahoma med sin familie. Efter at have tilbragt det første år i Tulsa, Oklahoma, flyttede han og hans familie til Houston, Texas, hvor han boede indtil slutningen af ​​tyverne.

Årene i Texas havde stor indflydelse på Axel og formede ham hele livet. Her spillede og sang han i flere rock- og popbands i Texas. Som årene gik, blev Axel mere og mere glad for  Country Music, og begyndte at udvikle sin musikkarriere omkring Country og Americana Music.

Axel flyttede tilbage til sit hjemland Island i de tidlige 90’ere, men har stadig tætte bånd med Texas, hvor hans familie bor. Tilbage i Island, begyndte Axel at fokusere mere på sin sang. Axel var medlem af Islands klassiske kor og var studerende af den internationalt anerkendte operasanger Kristjan Johannsson.

Axel O arbejder nu på Island og internationalt både som kunstner og indspilningskunstner. Han skriver sin egen musik, der hat dybe rødder i den amerikanske country musik, og han fortolke populære countrysanger på sin egen og helt unikke måde.