The Young River (NL)

Dato & Tid: Fredag d. 18. juni 2021 kl. 16:30 – 18:00
Sted: Midland Festival, Stor Scene

Om Bandet

Det hollandske svar på Keith Urban og Sam Hunt

The Young River er et hollandsk New Country band bestående af forsanger og guitarist Nick Jongejan, bassist Timmy Steenstra og trommeslageren Gijs de Waal. De mødte alle hinanden på Rock Akademiet.

Det der gør dette band så unikke, er at de alle kommer fra forskellige musikalske baggrunde, men samtidigt deler en stor forkærlighed for country musik. Bandets største inspirationskilder er artister som Keith Urban, Dan + Shay og All Time Low.

Det seneste 1,5 år har bandet udgivet frem singler og deres debut EP. På den måde har de fået introduceret deres musik for en masse forskellige mennesker. Dette har også ført til mange koncerter og opvarmning for mange andre populære bands som The Overslept, Bottles Of Love og Call It Off. Og de har ligeledes været i diverse radioprogrammer i Holland. I 2018 blev de nomineret til Bedste nye band i Holland.

Med en perfekt kombination a rock guitar, solid rytmesektion, gode harmonier, banjo og mandolin, dette band er et friskt pust på den europæiske Country Musik scene.

Deres mål er at få sat den moderne Country Musik på landkortet i Europa. Ti oktober 2019 kommer deres anden EP.

For nyligt har selveste Keith Urban fået øjnene op for bandet. Han elsker når musikere laver covers af hans numre, men han har især bidt mærke i Young River, da han mener det et en af de bedste coverversioner af et af hans numre han har hørt.