Jordyn Mallory (US)

Dato & Tid: Lørdag d. 19. juni 2021 kl. 21:15 – 22:45
Sted: Midland Festival, Stor Scene

Om Jordyn Mallory

Jordyn Mallory blev født 4. april 1992 i den lille by Okolona, ​​Mississippi. En lille by med kun 3.000 indbyggere. Jordyn er nu flyttet til countrymusikkens mekka, Nashville.

Bare fem år gammel havde Jordyn sin første solo i et julespil. Derefter begyndte hun at synge i kirken, talentshows og til festivaler m.m. Jordyn husker tilbage til den dag, hun skrev sin første sang. Hendes mor var gået ud for at handle, og da hun kom hjem, var Jordyn klar til at synge det for hende. Missy, som hendes mor hedder, syntes det var sjovt og hyggeligt slå det lidt hen med et grin og tænkte aldrig på, at det ville føre til, hvad Jordyn ville håbe at gøre resten af ​​sit liv. Denne ene sang førte til mange, mange flere.

Jordyn begyndte at spille guitar og betragter det nu som sit hovedinstrument, men hun spiller også klaver. Da Jordyn var en utålmodig ung teenager i gymnasiet, præsenterede hun en plan for sine forældre om at tage sin high-school eksamen et år før tid. Hun begyndte med at tage ekstra timer i løbet af skoleåret og sommeren og dimitterede med særlig hæder i 2009 med klassen over hende.

Jordyn har haft den ære at varme op for Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford og mange flere. Du bør også kigge efter hende i Jason Aldeans musikvideo til hans hit-sang “Dirt Road Anthem”.

I 2010 vandt Jordyn en Myspace-konkurrence der gav hende adgang til at en gæsteoptræden i Simon Fullers show “If I Can Dream”, der blev sendt på Hulu.com, og derefter gik hun til audition på American Idol Sæson 11 og blev vist på nationalt tv og fik tre gange ja fra Steven Tyler, Randy Jackson og Jennifer Lopez. Hun vandt adgang til det videre show og kom med til Hollywood. Hun var med i top 98 på showet.

Senere skrev Jordyn en sang med Kip Moore og Dan Couch, som Kip sang med Jewel på det berømte Ryman Auditorium i Nashville, og sangen blev for nylig frigivet på hans “The Underground” EP.

Hun arbejder uafbrudt med at skrive gode sange og har haft mulighed for at skrive og arbejde med nogle af Nashvilles bedste sangskrivere. Hun er nyder at være en regelmæssig kunstner for NSAIs Song Suffragettes og finder også stor glæde i at være frivillig i organisationen Musicians On Call.

Forrige år udgav Jordyn sin titel EP på iTunes, og Spotify og CMT havde premiere på hendes musikvideo på deres Artist Discovery-kampagne. Hun debuterede som den mest populære kunstner via CMT.com, og videoen har mere end 300.000 visninger.

Jordyn Mallory er værd at holde øje med!