Johnny Horsepower (DK)

Dato & Tid: Fredag d. 18. juni 2021 kl. 14:00 – 15:30
Sted: Midland Festival, Stor Scene

Om Bandet

Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning men også for deres gengivelse af den lyd der kendertegner Johnny Cash.

Dette har ikke kun gjort dem efterspurgte i Danmark men også i resten af Europa hvor de bl.a. turnerer i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweitz.

JHP gjorde sig bemærkede ved, som det eneste band, at spille til det store Johnny Cash Hyldest Show i B & W hallerne i november 2012 for 2200 feststemte gæster.

Jørgen de Mylius, der var konferencier, blev svært begejstret. Efterfølgende har han flittigt spillet Sange fra Johnny Horsepowers albums i sit legendariske programmer Eldorado og Danskpoppen. Jørgen de Mylius opfordrede endda trioen til at indspille et nyt studiealbum og havde sågar et par ønsker til sangvalget.

Countrystjernen Tamra Rosanes støttede ligeledes op og medvirkede på to duetter. Albummet udkom i 2014 under titlen, “Cash Cover With Attitude”.

Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash’s “Gyldne” periode fra 1955-1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser.

Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.

Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer på en koncert med The Man in Black på Dansk Jord.

Som noget ekstraordinært spillede Johnny Horsepower, som det eneste “Cash Cover” i Europa, Shows med Johnny Cash’ originale trommeslager WS Holland.