Praktisk Info

apr 10, 2019 Praktisk Info

by Bjarne

Her kan du få svar på en masse praktiske spørgsmål og forhold omkring Midland Festival.

Affald

Hjælp os med at holde orden. Der vil væres skraldespande til affald flere steder på festivalområdet. Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du fra tid til anden lige smide dit affald der. Der vil fra tid til anden komme frivillige hjælpere gennem festteltet med affaldsposer, så tag lige affaldet på bordet foran dig og smid det i deres poser, når de kommer forbi. På forhånd tak 🙂

Ankomst

Når du kommer til Midland Festival som campist, skal du først henvende dig i campingpladsens reception, blive registreret og anvist din enhed på campingpladsen. Når du er kommet på plads, kan du gå til billetkontoret på Festivalområdet og få udleveret dit festivalarmbånd.

Er du dagsgæst kan du gå direkte til billetkontoret på Festivalområdet og få udleveret dit festivalarmbånd

Armbånd og adgang

Du skal have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til festivalområdet.

Har du købt billet i forsalg, skal du fremvise din billet i billetkontoret for at udleveret dit armbånd. Billetkontoret ligger lige ved indgangen til festivalområdet. Det vil være en god ide at komme i god tid, da der måske kan opstå kø ved billetkontoret. Af samme grund åbner vi billetkontoret om torsdagen også, så alle dem, der kommer om torsdag kan få udleveret deres armbånd der.

Billetkontoret har åbent:

  • Torsdag ml. 19 – 21
  • Fredag ml. 14 – 21
  • Lørdag ml. 11 – 21

Har du ikke købt billet i forsalg, kan du købe billet/armbånd i billetkontoret.

Badeland

Der er indendørs badeland på campingpladsen. Billetter købes i campingpladsens reception.

Billetter

Har du ikke købt billet i forsalg, kan du købe billet/armbånd i billetkontoret ved festivalområdet.

Billetkontoret har åbent:

  • Torsdag ml. 19 – 21
  • Fredag ml. 14 – 21
  • Lørdag ml. 11 – 21

Boder

I forbindelse med festivalområdet vil der være boder med ting og sager. Kig forbi – det kan jo være du gør et fund der.

Børn

Børn er meget velkomne på Midland Festival. Der er badeland, legepladser og masser af aktiviteter på campingpladsen. Det er også helt ok at tage børn med ind på festivalområdet, men overvej at give dem ørepropper, og hold øje med dem. Festivalteltet er ikke en legeplads, så det er nok ikke smart, at der leger børn mellem bordene.

Camping

Det er Hasmark Strand Camping, der står for alle forhold vedr. camping på Midland Festival. Kontakt derfor campingpladsen, hvis du har spørgsmål omkring camping.

Hunde og andre kæledyr

Hunde er velkommen på campingpladsen, men campingpladsens regler for hunde skal overholdes. Hunde og kæledyr må ikke medtages ind på festivalområdet.

Klippekort til mad og drikke

For at kunne ekspedere folk hurtigere, kan du ikke bruge penge, betalingskort eller mobilepay til at købe mad og drikke i festivalområdet. Du skal i stedet bruge klippekort. Disse klippekort kan købes i billetkontoret ved indgangen til festivalområdet.

Bemærk at alt efter hvilke vare, du ønsker at købe, antallet af klip variere.

Mad & Drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og egne drikkevarer på festivalområdet. Men frygt ikke – du kommer hverken til at sulte eller tørste af den grund.

Der er flere boder med mad og drikke inde på festivalområdet hvor du kan købe mad og drikke.

Vær opmærksom på, at du kun kan betale for mad og drikke med et klippekort (se mere under punktet. Klippekort)

Presse

Har du brug for at blive akkrediteret som Presse, så skal du kontakte Midland Festival på info@midlandfestival.dk. Skriv hvem du er, hvilket medie du repræsenterer og hvilken reportage du påtænker at lave.

Ro & Orden

Midland Festival bliver afholdt på en familiecampingplads, der er åben for andre end festivalgæster. Alle på campingpladsen er informeret om festivalen, men der er familier med børn på campingpladsen, så vis lidt omtanke og hensyn, når du er ude på campingpladsen.  🙂

Rygning

Der er rygeforbud i festteltet. Rygeforbudet omfatter også e-cigaretter.

Toilet & Bad

Der er toilet- og badebygninger flere steder på campingpladsen. De er alle i høj standard, og de bliver rengjort dagligt. Men vi er mange mennesker på campingpladsen mens festivalen står på, så lad os alle prøve at efterlade toiletter og bade så indbydende som muligt 😉

Vagter & Kontrol

Der er autoriserede vagter på festivalområdet. De er der for at sikre at du får en så god festivaloplevelse som muligt. Så følg deres anvisninger og råd. De er alle uddannede i førstehjælp, så du kan også kontakte vagterne, hvis du kommer til skade eller føler dig utilpas.

Der er kontrollanter ved indgangen. Du skal fremvise dit armbånd til disse for at komme ind på festivalområdet. Har du en stor taske med eller en voldsomt udbulende lomme i jakken, skal du være forberedt på, at de kan bede om at kigge i din taske eller spørge hvad der er i din lomme 😉 Tag det med et smil – de gør jo bare deres job J

Valhalla

Valhalla ligger i en bygning ved torvet nær receptionen, og det er her at nattefesten afholdes. Så er du stadig i feststemning når festivalområdet lukker, så gå i Valhalla. Der er musik og bar, og der skal man ikke være helt så stille som ude på campingpladsen.

Våben

Mange ser revolvere, gevær og knive som en del af en countryfestival. Men desværre… det går ikke på en familiecampingplads. Vi ved det… surt show, men reglen er simpel: Ingen våben af nogen art.

Wellness

Der et wellnessområde på campingpladsen. Billetter købes i campingpladsens reception.

 

Kontakt


Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål vedr. Midland Festival.

Midland Festival

Sydvestvej 32, 2600 Glostrup

Festivalen afholdes på
Hasmark Strand Camping
Strandvejen 205, 5450 Otterup

Email

info@midlandfestival.dk