Om Midland Festival

Midland Festival er resultatet af en brændende passion for de syd-amerikanske musikgenrer Americana, Country og Roots – samt de mange varianter derfra.

Det er Ann Karina og Bjarne Søby, der er initiativtagere og står bag festivalen. De er efterhånden erfarne initiativtagere og koncertarrangører. Udover at de begge er udøvende musikere, så har de tidligere været med til at arrangere Truckstop Festival, og for nogle år startede de countryarrangementerne på Bøsøre Camping op.

På deres mange rejser i sydstaterne i USA og deres mange besøg i Nashville, opdagede de en musikscene, der var så meget større og bredere end hvad man kendte til i Danmark. Det var et brændende ønske om at videregive de musikalske oplevelser, der nu er resulteret i Midland Festival.

Midland Festival er således baseret på et bredt og afvekslende musikudbud inden for musikgenrerne Americana, Country og Roots. Du vil kunne opleve etablerede bands og artister, men også mere ukendte bands. På Midland Festival er der plads til alle, og bredden af musikudbuddet vægtes højt.

Også hyggen og samværet vægtes højt. Det er 3 dage med en masse god musik, og er en festival i musikkens, nærværet og hyggens tegn…. og der er plads til alle.

Midland Festival afholdes på Hasmark Strand Camping på Fyn hvor faciliteterne er i topklasse – det gælder både camping, hytter og mobilhomes. Faktisk er Midland Festival nok den eneste musikfestival i Danmark med Wellness-afdeling og kæmpe indendørs badeland.

Midland Festival er en festival, hvor man sammen kan opleve den skønne kombination af fællesskab, musik og den danske sommer. På Midland Festival får du hele festivaloplevelsen i høj komfort med plads til både venner og familie.

Midland Festival er baseret på frivilligt arbejde, og et overskud skal dels sikre festivalens vækst og dels støtte musikere og musikarrangementer i Danmark.