Midland SOUTH

Pga. manglende billetsalg har vi desværre set os nødsaget til at aflyse Midland SOUTH  2022

Nogle gange går ting bare ikke som man håber på 🙁

Vi havde håbet på en noget større tilslutning til Midland South, men med kun 57 solgte billetter har vi valgt at aflyse arrangementet.

Dels er der det økonomiske grundlag. Med kun 57 solgte billetter, ville arrangementet give et betragteligt underskud. Selvom det ikke er sjovt at lave arrangementer med underskud, så kunne vi have valgt at tage tabet og afholde arrangementet alligevel. Al opstart er svær, og vi var forberedt på at arrangementet måske ikke ville løbe rundt.

Men når der kun er solgt 57 billetter, bliver det ikke det arrangement vi havde stillet både os selv og vores gæster i udsigt. Selvom vi ved, at alle bands og artister ville have gjort alt hvad de kunne for at give publikum en fantastisk aften, så fylder 57 personer altså ikke særlig meget i en stor sal som Schweitzerhalle, og det ville nok ikke blive den fest, vi havde håbet på.

Så kombinationen af et forventet underskud og ikke at kunne levere den fest, vi havde lovet, gør at vi nu aflyser arrangementet.

Alle med billet til Midland South vil få refunderet deres billet gennem Billetlugen snarest. Har du bestilt mad til arrangementet skal du selv kontakte Tønder Kulturhus på email kulturhuset@toender.dk og afbestille din mad. Mad skal afbestilles senest d. 16. marts 2022.

Vi er bestemt ikke glade for at måtte aflyse arrangementet, og vil gerne sige tak til jer, der købte billet til arrangementet, og en stor tak til Tønder Kulturhus samt alle bands/artister, der har udvist forståelse for vores valg.