Nyttig Information
Midland Festival flyttes til 13. til 15. august

D. 12. marts skrev Sundhedsstyrelsen på sin hjemmeside ” Risikoen for, at der kan komme flere rejserelaterede tilfælde af COVID-19 i Danmark og tilfælde blandt kontakter til disse vurderes som høj. Og risikoen for, at der vil komme et egentligt smitteudbrud i Danmark inden for de kommende uger vurderes som høj.”

Iflg. Sundhedsstyrelsen vil Corona pandemien vare i ca. 12 – 16 uger. Dvs. ca. 3 til 4 måneder fra i dag, og vi vil måske først være fri for Corona-virus en gang midt i juni.

For os er det vigtigt, at alle gæster på Midland Festival føler sig sikre, trygge og kan deltage i festivalen uden risiko for smittefare med Corona virus (Covid-19). Det kan godt være at faren for smitte med Corona virus driver over inden juni, men vi kan ikke være sikre.

Da det er uvist hvor længe der vil blive opretholdt et forbud mod indendørs forsamlinger på mere end 100 personer, og for ikke at skulle stå i den situation at må aflyse Midland Festival i sidste øjeblik, har vi valgt at flytte Midland Festival frem til august – nærmere bestemt 13. til 15. august.

Det er hverken sjovt, billigt eller nogen nem opgave at flytte en festival, men vi følte at det måtte gøres for at undgå en total aflysning. Vi er så glade for, at stort set alle bands og artister har bakket op om at flytte festivalen, og programmet er derfor stort set uændret. De er kommet komme nogle små ændringer, så programmet er derfor nu:

🎸Ivan Pedersen (DK)
🎸Jordyn Mallery (USA)
🎸Music Road Pilots (NL)
🎸Hilljacks (NO)
🎸Ramblin’ Boots (NL)
🎸The Young River (NL)
🎸Memphis Boulevard (DK)
🎸Antoinette & The Blue Bonnets (NL)
🎸Cousin Hatfield (NL)
🎸Rebekka Thornbeck (DK)
🎸The Railway Men (DK)
🎸Silverado (DK)
🎸Southern Sound (DK)
🎸Hillbilly Approved (DK)

Der kommer et band mere på programmet, og det vil blive offentliggjort snarest.

Også de to Linedance instruktører Jørgen Pedersen og Lianne Elita Bach Jensen har sagt ja til fortsat at holde deres workshops.

Vi er så rørte over den forståelse som alle bands, artister, instruktører, leverandører og Hasmarks Strand Camping har udvist. Uden dem, ville dette ikke have været muligt.

Midland Festival bliver stadig afholdt på Hasmark Strand Camping. Alle, der allerede har købt billet, vil kunne benytte deres billet festivalen i august. Husk at kontakte campingpladsen for ar flytte din reservation, da Hasmark Strand Camping ikke kan gå ud fra at alle med reservation den weekend skal deltage i Midland Festival.

Skulle du være forhindret i at deltage i Midland Festival d. 13. til 15. august, så kan du fra på mandag afbestille evt. camping eller hytte direkte hos Hasmark Strand Camping (alm. forretningsbetingelser ved afbestilling gælder). Hvis du vil have refunderet din billet, skal du skrive til info@midlandfestival.dk. Du skal medsende dine billetter (billede eller vedhæftet) og oplyse det regnr. / kontonummer, vi skal refundere beløbet til. Billetter og camping skal være bedt afbestilt/refunderet inden d. 27. marts 2020.

Vi håber at alle vil vise forståelse overfor dette drastiske tiltag. Det er usikre tider, og situationen ændrer sig konstant. Vi kunne selvfølgelig have valgt at flytte Midland Festival til uge 24 i juni, som er den uge festivalen fremover vil blive afholdt i. Men vi vil gerne igen i år holde en fantastisk festival med en masse glade og dejlige mennesker, og vi mener at vi skal forbi juni for at kunne gøre dette med henblik på vores gæsters sikkerhed.