Midland Festival d. 16. til 18. juni 2022

Det er 3 dage med god musik i musikkens, nærværet og hyggens tegn…. og der er plads til alle.

Midland Festival afholdes på Jelling Camping hvor faciliteterne er i virkelig fine – det gælder både camping, hytter og mobilhomes.

Tag vennerne og familien med til en festival, hvor I sammen kan opleve den skønne kombination af fællesskab, musik og den danske sommer. Her får du hele festivaloplevelsen i høj komfort med plads til både venner og familie.

KLIK HER FOR AT KØBE BILLET

Line-Up 2022 indtil videre ( Der kommer flere band og artister på programmet) 🙂

To Be Announced

TBA

Hilljacks

Hilljacks (NO)

Music Road Pilots

Music Road Pilots (NL)

Mikkel Ørligur & Silverado

Silverado (DK)

SØVIK

SØVIK (DK)

KLIK HER FOR AT KØBE BILLET

Midland Festival er meget mere end musik. Det er også god mad og drikke, fest, gode oplevelser sammen med venner, og minder der hænger ved i mange år.

Midlands arrangementer er ikke som andre musikarrangementer. Der tages udgangspunkt i den amerikanske Roots musik, og de mange beslægtede genrer. Du kan opleve country så du nærmest kan lygten lejrbålet på prærien, medrivende Americana musik og rock- og popmusik, der tvinger dig på dansegulvet, Du får det hele fra både danske og internationale artister.

Det er muligt at overnatte på campingpladsen eller leje en hytte. Overnatning er ikke med i billetprisen, og både camping og hytter bestilles online på Jerlling Campings hjemmeside.