Midland EAST

Midland EAST er et 2-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet 😉

KØB BILLET!

I 2022 afholdes Midland EAST d. 23. og 24. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter. Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

Inspireret af succesen fra 2021, har vi sammensat et godt og varieret program, hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

Som noget nyt er programmet udvidet med en ekstra dag. Fredag kan du opleve en writers round, hvor sangskrivere synger deres egne sange. Fredag slettes af med nattefest med masser af mulighed for dans til Hillbilly Approved

Lørdag starter vi med Workshop i Linedance – og alle kan være med uanset om du er øvet eller aldrig har prøvet det før. Efter aftensmaden starter festen, og der kommer knald på. Det er et super stærkt program hvor der lægges ud med Johnny Horsepower. Dernæst går Sentiment Falls fra Sverige på scene, og festen sluttes af med Fistful Of Dollars med Tamra Rosanes.

Billetprisen er på kun 345,- + gebyr for begge dage, og du kan købe din billet her

Overnat på camping eller i hytte

Det er muligt at overnatte på campingpladsen eller leje en hytte. Overnatning er ikke med i billetprisen, og både camping og hytter bestilles online på campingpladsens hjemmeside.

Det vil nok være en god ide at reservere camping eller hytte hurtigst muligt, hvis du har planer om at overnatte der. Erfaringsmæssigt bliver der hurtigt udsolgt til denne type arrangementer.

Ingen kommer til at sulte

Lørdag kan du købe aftensmad i Madhuset Bælt’sted på Storebælt Camping & Feriecenter. Menu meldes ud i god tid inden arrangementet, og 
 det vil også være muligt at forudbestille Vegetarretter.
For at sikre at der er mad nok til alle, er det en god ide at bestille spisning hos Storebælt Camping & Feriecenter på forhånd. Du finder kontaktoplysninger på campingpladsens hjemmeside.
KØB BILLET HER

PROGRAM

Fredag d. 23. sep

20.00- 22.00
Writers Round

Hillbilly Approved

22.30 – 24.00
Hillbilly Approved (DK)

Lørdag d. 24. sep

Zandra

14.00 – 16.00
Linedance Workshop
v. Zandra Maria Kaijang

Johnny Horsepower

19.00 – 20.30
Johnny Horsepower (DK)

Sentiment Falls

21.15 – 22.45
Sentiment Falls (SE)

Fistfull of Dollars med Tamra Rosanes

23.30 – 01.00
Fistfull Of Dollars med Tamra Rosanes (DK/US)

Kl. 01.00: Tak for denne gang 🙂

KØB BILLET HER