Midland EAST

Midland EAST er et 1-dags arrangement med traditionel country og country-rock. Det afholdes en gang om året øst for Storebælt. Deraf navnet 😉

I 2022 afholdes Midland EAST d. 24. sep. indendørs i Multihuset på Storebælt Camping & Feriecenter. Lokalet er opvarmet, og vi generes hverken af regn eller blæst.

Programmet er endnu ikke fastlagt, men ligesom i 2021 vil der være et godt og varieret program,hvor du både kan høre alle de country-sange, du holder af, eller danse hele aftenen, hvis du har lyst til det.

Overnat på camping eller i hytte

Det er muligt at overnatte på campingpladsen eller leje en hytte. Overnatning er ikke med i billetprisen, og både camping og hytter bestilles online på campingpladsens hjemmeside.

Det vil nok være en god ide at reservere camping eller hytte hurtigst muligt, hvis du har planer om at overnatte der. Erfaringsmæssigt bliver der hurtigt udsolgt til denne type arrangementer.

Ingen kommer til at sulte

Lørdag kan du købe aftensmad i Madhuset Bælt’sted på Storebælt Camping & Feriecenter. Menu meldes ud i god tid inden arrangementet, og 
 det vil også være muligt at forudbestille Vegetarretter.
For at sikre at der er mad nok til alle, er det en god ide at bestille spisning hos Storebælt Camping & Feriecenter på forhånd. Du finder kontaktoplysninger på campingpladsens hjemmeside.

Line Up

Ramblin' Boots

TBA

Railwaymen

TBA

Hillbilly Approved

TBA

Johnny Cash Musik Foredrag

TBA

Program

Kl. 14.00: Dørene åbnes

Programmet lægges ud her, så snart det er klart 🙂

Kl. 00.40: Tak for denne gang 🙂