Leje af Hytter, Mobilhomes og Campingvogne

jan 3, 2019 Praktisk Info

by Bjarne

Har du ikke selv en campingvogn og orker du ikke at bo i telt, så kan du stadig komme med på Midland Festival. Det er nemlig muligt at leje både hytter, mobilhomes og campingvogne på campingpladsen.

For nogen er det, at bo i telt når man er på festival, selve indbegrebet af det at være på musikfestival. Men er du blandt dem, der gerne vil bo lidt mere komfortabelt og omgive dig med lidt mere luksus? Så er leje af en hytte, et mobilhome eller en campingvogn en oplagt mulighed.

Midland Festival 2019 afholdes på Hasmark Strand Camping, og der er det muligt at leje både hytter, mobilhomes og campingvogne til meget fornuftige priser.

Udover at sove tørt og godt i en god seng, så har du også dit eget toilet, og i både hytter og mobilhomes er der også bad.

Vent ikke for længe

Der er rift om både hytter, mobilhomes og campingvogne. En del er allerede udlejet, og de resterende er kun reserveret til festivalen frem til d. 01. februar. Så hvis du gerne vil bo komfortabelt, bør du snart lave en reservation.

Hvis du gerne vil reservere en hytte, et mobilhome eller en campingvogn, så kontakt campingpladsen med henvisning til kundenummer 56177.

Luksushytter

På Hasmark Strand Camping er der 18 luksus vikingehytter på hver 35 m2 med plads til 6 personer.

Disse indeholder 2 soveværelser, køkken med opvaskemaskine, stue med pejs og hjørnesofa. Der er eget toilet og bad.

Selvom der er tale om meget komfortable luksushytter, så er prisen meget rimelig.  En luksushytte koster kun kr. 1645,- for 4 personer i 2 nætter. Ønskes yderligere nætter, er prisen herefter kr. 645,- pr. nat.

Ekstra personer koster kr. 80,- pr. nat pr. person, og der kan max. være 6 personer pr. hytte.

Prøv at tage en ’rundtur’ i en luksushytte, og se hvordan den er indrettet. Du kan tage rundturen via dette link: Virtuel rundtur i luksushytte

Du kan booke en luksushytte her: Book en luksushytte

Mobilhomes

Hasmark Strand Camping har i 2016 opført 6 moderne mobilhomes. Der er 7 sovepladser (8 med sofaen i stuen), så der er fin plads til familie og/eller venner. Mobilhomes er indrettet med to toiletter, 3 værelser, en stor terrasse og alt i service.

Mobilhomes koster det samme som luksushytterne, men der er plads til flere personer.

Prøv at tage en ’rundtur’ i et mobilhome, og se hvordan det er indrettet. Du kan tage rundturen via dette link: Virtuel rundtur i mobilhome

Du kan booke et mobilhome her: Book et mobilhome

Campingvogne

Hasmark Strand Camping har 3 campingvogne til udlejningsvogne, hvor der max er plads til 6 personer. Der er stole og bord i forteltet, samt service og bestik til 6 personer, gryder og pander og køleskab. Man skal selv medbringe sengelinned.

Campingvogne koster kr. 1445,- for 4 personer i 2 nætter, herefter kr. 545,- pr. nat. Ekstra personer koster kr. 80,- pr. nat pr. person.

Prøv at tage en ’rundtur’ i en campingvogn, og se hvordan den er indrettet. Du kan tage rundturen via dette link: Virtuel rundtur i en campingvogn

Du kan booke en luksushytte her: Book en campingvogn

Du kan få yderlige oplysninger om priser, vilkår og ledige perioder her: Hasmark Strand Camping

Hvis du gerne vil bo i egen campingvogn, autocamper eller eget telt, kan du finde oplysninger om priser og booking her

Kontakt


Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål vedr. Midland Festival.

Midland Festival

Sydvestvej 32, 2600 Glostrup

Festivalen afholdes på
Hasmark Strand Camping
Strandvejen 205, 5450 Otterup

Email

info@midlandfestival.dk