Disse vilkår og betingelser vil blive anvendt på Midlandfestival.dk, der finder sted mellem 16 juni – 19 juni 2022 (herefter kendt som “begivenheden”). Midlandfestival.dk – herefter kendt som “vi” eller “vores”), en registreret forening i Danmark (42368768), hvis registrerede kontor er på Sydvestvej 32, 2600 Glostrup.

I disse vilkår og betingelser betyder henvisninger til “dig” og “din” enhver person, der har købt en billet til at deltage i begivenheden.

1. midlandfestival.dk bliver en kontantløs begivenhed (se dog punkt 5)

2. Når du ankommer til begivenheden, vil din billet blive byttet til et armbånd, som skal forblive på dit håndled i hele begivenheden, da dette vil sikre, at du kan få adgang til alle områder i begivenheden. Der vil ikke være ekstra omkostninger for armbåndet.

3. Du MÅ IKKE fjerne armbåndet, ellers bliver din billet ugyldig. Du må ikke pille ved dit armbånd. Hvis vi med rimelighed mener, at du har manipuleret med dit armbånd, forbeholder vi os retten til at deaktivere dit armbånd og/eller afvise dig fra begivenheden.

4. Dit armbånd vil fungere som din ‘digitale tegnebog’ på begivenhedsområdet. Du vil kun være i stand til at betale for varer og tjenester (inklusive men ikke begrænset til mad, drikkevarer og merchandise) på begivenhedsstedet ved hjælp af dit armbånd (og ikke kontant).

5. Det vil være muligt at anvende kontanter på den denne festival, men vi modtager kun aftalte beløb til betaling.

Vi anbefaler, at du registrerer dit armbånd på vores online portal på https://midlandfestival.tixify.me *Bemærk venligst: Der kan være en forsinkelse mellem din portal og synkroniseringen til enhederne.

6. Under arrangementet kan du indlæse penge på dit armbånd på en af vores top-up-stationer. Top-up Station vil modtage kontanter og kort.

7. Du kan også indlæse penge på dit armbånd ved hjælp af din mobiltelefon i vores kontantløse portal. Den kontantløse portal vil være tilgængelig før og under begivenheden. Online Cashless Portal accepterer alle debet- og kreditkort.

8. For at kontrollere saldoen på dit armbånd, kan du bede enhver leverandør eller top-up medarbejder om at scanne dit armbånd for at se, hvor meget kredit du har tilbage. Du kan også registrere og logge ind på vores online portal og tjekke din saldo der.

Tilmeld dig en konto her: https://midlandfestival.tixify.me

*Bemærk venligst: Der kan være en forsinkelse mellem dine køb eller top-ups og det tidspunkt, hvor det afspejles i vores portal.

9. Du kan se din historik over transaktioner, når du registrerer dit armbånd på vores online portal på https://midlandfestival.tixify.me†

*Bemærk venligst: Der kan være en forsinkelse mellem dine køb eller top-ups og det tidspunkt, hvor det afspejles i portalen.

10. I tilfælde af at du ved et uheld ødelægger eller mister dit armbånd, hvis du registrerede dit armbånd på Cashless-portalen, kan du markere dit armbånd som tabt, og din kredit vil være sikker. Når du har gjort dette, bedes du finde vores deltagersupport på Top-up Station for at få et nyt armbånd.

Hvis du ikke har registreret dit armbånd på onlineportalen, bedes du finde vores deltagersupport på top-up- stationen, og vi vil give dig et nyt armbånd.

11. I tilfælde af at du ved et uheld ødelægger eller mister dit armbånd, skal du være opmærksom på følgende:

Enhver kredit, der er tilbage på dit armbånd, vil først blive gendannet, når vi har bekræftet, at du er den legitime ejer af armbåndet.
Vi er ikke ansvarlige for misbrug af mistede armbånd eller kredittab, mens armbåndet blev tabt.

  1. Du er berettiget til tilbagebetaling af kontanter, der er lagt på dit armbånd, hvis du ikke får mulighed for at bruge det hele under arrangementet. Der opkræves et gebyr på 25 Dkk † for at gøre dig berettiget til en refusion. Du er ikke berettiget til nogen form for refusion (kontanter eller kort) under arrangementet.

    13. For at kræve din refusion online, skal du sørge for at holde fast i dit armbånd efter begivenheden og gå til https:// midlandfestival.tixify.me portalen mellem 19. juni ñ 30. juni for at kræve en refusion for eventuelle ubrugte kreditter, der er tilbage på Dit armbånd.

    Find begivenhedsportalen her: https://midlandfestival.tixify.me og følg instruktionerne nedenfor.

* Opret en konto. Du skal angive følgende oplysninger for at kunne indsende en refusion: Navn, e-mail og fødselsdato er nødvendige for at oprette en konto. Et gyldigt billetnummer er nødvendigt for at få adgang til portalen. Dit IBAN og BIC er nødvendige for at anmode om en refusion.

* Du skal derefter validere din konto ved at indtaste dit billetnummer eller din armbåndskode. Du kan finde armbåndskoden på bagsiden af din armbåndschip.

* Indtast derefter dine bankoplysninger og modtag en refusion direkte til din bankkonto.

* Kvalificerede refusioner sendes tilbage til din konto inden for 90 arbejdsdage efter portalens lukning, medmindre der er en fejl i de oplysninger, du angiver, hvilket vil forsinke processen. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 1 uge, før bankoverførslen vises på din konto igen, efter vi har sendt den.

* Hvis der er en fejl i dine oplysninger, kontakter vi dig. Hvis vi ikke har kontaktet dig, betyder det, at din refusion gik igennem, og at den behandles.

14. Hverken vi eller Tixify er part i nogen kontrakt mellem dig og en leverandør ved begivenheden, og hverken vi eller Tixify er ansvarlige for eller i forbindelse med nogen varer eller tjenester, der leveres eller ikke leveres af en sådan leverandør.

15. Hverken vi eller Tixify påtager sig noget ansvar for tab eller skade, som er forårsaget af dig eller nogen tredjepart som følge af et armbånd, der er mistet eller stjålet eller brugt uden tilladelse.

16. Du skal til enhver tid forblive ansvarlig for brugen af dit armbånd og aktiviteten på din onlinekonto, uanset om aktiviteten er godkendt af dig eller ej.

17. Alle personlige data, som du fra tid til anden giver os i forbindelse med dit armbånd, kan blive brugt af os og vores partnere, herunder, uden begrænsning, Tixify og/eller vores betalingstjenesteudbyder:

(i) at administrere din armbåndskonto, behandle transaktioner, give dig den assistance og de tjenester, du anmoder om;

(ii) at udføre vores forpligtelser, der hidrører fra eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os; og

(iii) for at give dig besked om ændringer af vores service, hjemmeside og/eller begivenheden.

Uden at det berører nogen af vores andre rettigheder, kan vi (uden at give dig forudgående varsel) opsige vores aftale med dig, annullere eller suspendere dit armbånd eller onlinekonto eller afvise en transaktion, hvis vi eller Tixify har grund til at tro, at armbåndet eller online konto bliver brugt svigagtigt, ulovligt eller i strid med disse betingelser. Under disse omstændigheder kan vi refundere enhver ubrugt kredit på din armbåndskonto efter vores skøn, forudsat at vi handler rimeligt.