Glamping på Midland Festival

Med et Isabella Villa Telt har du muligheden for at få en lidt mere luksuriøs festivaloplevelse i et lækkert, allerede opstillet Isabella Villa Telt.

Isabella Villa Teltet er et i forvejen opstillet villatelt, der har plads til op til fire personer. Teltene er på 15 m2 og selvfølgelig med ståhøjde, så ikke noget med at kravle rundt i et lavt telt.

Festivalcamping er jo en helt speciel form for camping, men derfor behøver man jo ikke at undvære komfort. Isabella Villa Telt er indrettet med to sovekabiner, med i alt 4 sovepladser, luftmadrasser, tæppe, et bord og fire stole samt en lampe. Der er også strøm, så det vil også være mulighed for at oplade sin mobiltelefon i teltet. I skal derfor blot medbringe det, I skal sove i og det I skal feste med.

Teltene er opstillet i deres eget område på Hampen Camping, og de står opstillet og klar når I ankommer. Der er ikke vand eller køkkenfaciliteter i teltene, men der er fine servicebygninger på campingpladsen med både toiletter, bade og køkkener.

Det vil være muligt at købe morgenmad på Hampen Camping (skal bestilles dagen før). Med et Isabella Villa Telt får du den fulde festivaloplevelse, men i lidt mere glamping stil.

Teltet står klart til dig fra onsdag d. 14. juni kl. 14.00, og du skal checke ud senest søndag d. 18. juni 2023 kl. 11.00. De udlejes kun til gæster til Midland Festival med gyldig billet.

Prisen er kr. 3.975,- pr. telt for hele perioden.

Bemærk at der ud over lejen for teltet skal der betales overnatningsgebyr på campingpladsen samt forbrug af strøm. Dette afregnes direkte med Hampen Camping.

Lejebetingelser for Isabella Villa Telt: https://midlandfestival.dk/lejebetingelser-for-isabella-villa-telt/