Praktisk Information – Midland Festival

Her kan du finde information om en masse praktiske forhold vedr. Midland Festival. Vælg blot det emne, du gerne vil have information om herunder.

Midland Festival afholdes i Hampen Multihal og på boldbanen ved hallen. Adressen er:

Kirkebakken 8
7362 Hampen

Hjælp os med at holde orden. Der vil væres skraldespande til affald flere steder på festivalområdet. Det vil være en kæmpe hjælp, hvis du fra tid til anden lige smide dit affald der. Der vil fra tid til anden komme frivillige hjælpere gennem festteltet med affaldsposer, så tag lige affaldet på bordet foran dig og smid det i deres poser, når de kommer forbi. På forhånd tak 🙂

Når du kommer til Midland Festival får du dit armbånd udleveret i billetkontoret på Festivalområdet. Armbåndet giver dig adgang til festivalområdet, og du kan gå ud og ind som du vil.

Du skal have et gyldigt festivalarmbånd for at få adgang til festivalområdet.

Har du købt billet i forsalg, skal du fremvise din billet i billetkontoret for at udleveret dit armbånd. Billetkontoret ligger lige ved indgangen til festivalområdet. Det vil være en god ide at komme i god tid, da der måske kan opstå kø ved billetkontoret. Af samme grund åbner vi billetkontoret om torsdagen også, så alle dem, der kommer om torsdag kan få udleveret deres armbånd der.

Billetkontoret har åbent:

  • Torsdag ml. 15 – 21
  • Fredag ml. 11 – 21
  • Lørdag ml. 10 – 21

Har du ikke købt billet i forsalg, kan du købe billet/armbånd i billetkontoret.

Har du ikke købt billet i forsalg, kan du købe billet/armbånd i billetkontoret ved festivalområdet.

Billetkontoret har åbent:

  • Torsdag ml. 15 – 21
  • Fredag ml. 11 – 21
  • Lørdag ml. 10 – 21

Klik her for at købe billet online.

I forbindelse med festivalområdet vil der være boder med tøj, udstyr, ting og sager. Kig forbi – det kan jo være du gør et fund der.

Børn er meget velkomne på Midland Festival. Det er helt ok at tage børn med ind på festivalområdet, men overvej at give dem ørepropper, og hold øje med dem. Festivalområdet er ikke en legeplads, så det er nok ikke smart, at der leger børn mellem bordene.

Der er mange muligheder for overnatning i forbindelse med Midland Festival.

Kun 400 m. fra festivalpladsen ligger DanCamps Hampen campingplads. Der kan du overnatte i telt, campingvogn o.l. ligesom du kan leje hytter.

Midland Festival samarbejder også med Jelling Camping – ca. 30 min. i bil fra festivalområdet. Her kan du også overnatte i telt, campingvogn o.l. ligesom du kan leje hytter. Der er gratis Shuttlebusser flere gang dagligt mellem Jelling Camping og festivalområdet.

Det er også muligt at leje værelser og hytter på Cafeteria Kroen – ca. 2 km fra  festivalområdet. Det tager ca. 30 min. at gå dertil fra festivalen, og ca. 12 min. at cykle.

I Brande er der flere hoteller, hvor du kan bo. Der er gratis Shuttlebusser flere gang dagligt mellem Brande og festivalområdet.

Hunde og kæledyr må ikke medtages ind på festivalområdet.

Midland Festival forbeholder sig retten til at foretage ændringer i programmet. Ingen refundering gives i tilfælde af aflysning af kunstnere. Refundering kan kun ske i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Hvis hele festivalen aflyses, refunderes billetter kun til den oprindelige køber af billetterne.

Midland Festivals billetoperatør, Billetlugen, hæfter ikke for refunderingerne i tilfælde af aflysning af hele festivalen. Køberen af billetten kan ikke gøre ansvar gældende over for Billetlugen i forbindelse med begivenheden, herunder Midland Festivals annullering af den eller andre mangler i forbindelse med begivenheden. Eventuelle anmodninger i denne forbindelse skal fremsættes til Midland Festival.

Servicegebyrer, billetgebyrer og potentielle leveringsomkostninger fra Billetlugen refunderes ikke.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og egne drikkevarer på festivalområdet. Men frygt ikke – du kommer hverken til at sulte eller tørste af den grund.

Der er flere boder med mad og drikke inde på festivalområdet hvor du kan købe mad og drikke. Klik her for at se mere….

Du kan downloade en print-venlig version af programmet ved at klikke her

Der er rygeforbud i alle overdækkede områder på festivalpladsen. Rygeforbudet omfatter også e-cigaretter. Du må gerne ryge ude på festivalområdet, men vis hensyn. Smid venligst ikke skodder i græsset, men brug de opstillede askebægre.

Der kører Shuttlebusser mellem Jelling Camping og festivalområdet flere gange dagligt. Shuttlebussen har også stoppested på Cafeteriakrogens Camping på alle turen. Køreplanen er:

Torsdag d.16. juni

Afgange fra Jelling Camping til Hampen kl. 15.00, 16.30 og 18.00

Afgange fra Hampen til Jelling Camping kl. 23.00 og 01.00

Fredag d.17. juni

Afgange fra Jelling Camping til Hampen kl. 11.00 og 13.00

Afgange fra Hampen til Jelling Camping kl. 23.00 og 01.00

Lørdag d.18. juni

Afgange fra Jelling Camping til Hampen kl. 10.30 og 12.30

Afgange fra Hampen til Jelling Camping kl. 23.00 og 01.00

Der er plads til 51 siddende og 24 stående gæster på hver tur.

Der er toiletter flere steder på festivalpladsen. De er alle i høj standard, og de bliver rengjort dagligt. Men vi er mange mennesker på campingpladsen mens festivalen står på, så lad os alle prøve at efterlade toiletter og bade så indbydende som muligt 😉

Nogle Countryfans ser revolvere, knive og andre våben som en naturlig del af en festival hvor der spilles countrymusik. Men desværre… det går ikke på Midland Festival. Vi ved det… surt show, men reglen er simpel: Ingen våben af nogen art! Dette gælder også attrapper.

Der er autoriserede vagter på festivalområdet. De er der for at sikre, at du får en så god festivaloplevelse som muligt. Så følg deres anvisninger og råd. De er alle uddannede i førstehjælp, så du kan også kontakte vagterne, hvis du kommer til skade, eller føler dig utilpas.

Der er kontrollanter ved indgangen. Du skal fremvise dit armbånd til disse for at komme ind på festivalområdet. Har du en stor taske med eller en voldsomt udbulende lomme i jakken, skal du være forberedt på, at de kan bede om at kigge i din taske eller spørge hvad der er i din lomme 🙂 Tag det med et smil – de gør jo bare deres job 🙂

Kinsey Rose

Kinsey Rose

Kajsa Vala

Kajsa Vala

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends

Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends

Axel O

Axel O

Music Road Pilots

Music Road Pilots

Hilljacks

Hilljacks

Ramblin' Boots

Ramblin’ Boots