Info
Early Bird Billetter til Midland Festival

Frem til d. 31. oktober kan du spare penge på dit ophold under Midland Festivalen. Og lige nu er der Early Bird billetter til salg til festivalen.

Meget billig camping for festivalens gæster

Camping og festivalbilletter skal købes separat, og der vil fem til d. 31. oktober være en rigtig god pris på camping til de, der deltager i festivalen. Denne pris er eksklusiv for festivalens deltagere, og der kan kun købes til denne pris, hvis man har købt billet til Midland Festival.

Når du reserverer camping, er det derfor vigtigt at du skriver dit billetnummer i kommentarfeltet. Skriver du ikke dette, får du IKKE den specielle Midland Festival pris. Du booker camping her: Book Camping

OG!!! Du skal vise din billet ved checkin på campingpladsen. Ellers vil du blive opkrævet campingpladsens normale pris for opholdet.

Køb din camping og billet allerede nu og spar penge

Lige nu kan du købe camping til en helt speciel Early bird pris, og har mulighed for at købe både billetter og camping til en meget fordelagtig pris

Hvis du køber din camping inden d. 31/10 2019 er prisen per enhed (op til 2 personer) kun kr. 149,50 pr. døgn. Efter denne dato stiger prisen med 50,- kr. pr. døgn.

Lige nu kan du også spare penge på billetter til Midland Festival. Der er udbudt 100 Early Bird billetter til kun 595,- kr. for en 3 dages Partoutbillet.

Når de 100 billetter er solgt stiger prisen til kr. 695,-.

Så der er pænt mange penge at spare ved at købe billet i god tid. Endelig skal det siges, at der kun bliver udbudt 800 billetter, så det gælder om at sikre sig en billet hurtigt, hvis man vil være sikker på at kunne få billet.

På Midland kan du opleve:

  • Music Road Pilots (NL)
  • Hilljacks (N)
  • Ramblin’ Boots (NL)
  • Memphis Boulevard (DK)
  • Cousin Hatfield (NL)
  • samt 10 bands/artister mere

Du kan booke camping her: Hasmark Strand Camping

Du kan købe billet her: midlandfestival.billetexpressen.dk