Luksuscamping, hytter og mobilhomes

Midland Festival 2020 bliver afholdt på Hasmark Strand Camping – en 4-stjernet campingplads beliggende i den smukke Nordfynske natur, og kun få hundrede meter fra en af Fyns største strande. Så når det gælder Camping på Midland Festival, så er forholdene i top.

Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping har rigtigt meget at byde på som campingplads, så der vil være rig mulighed for at hygge sig på pladsen under festivalen. Og hvis man ønsker at komme et par dage før, er der en god pris på dette også.

Topklasse Camping På Midland Festival

Hasmark Strand Camping er kendt for deres lækre servicefaciliteter. Der er rigtigt gode bade- og toiletrum. Campingpladsen har både indendørs og udendørs badeland og har også en wellnessafdeling med bl.a. spabad.

Det indendørs Badeland på Hasmark Strand Camping

Det vil være muligt at købe lidt mad på selve festivalområdet, men hvis man gerne vil have et større måltid, eller sidde i ro og fred og spise, har campingpladsen sin egen restaurant, Freja.

Hasmark Strand Camping har et lækkert Wellness område

Der er også en velasorteret butik på pladsen, hvor man bl.a. kan købe frisk morgenbrød.

Mange Muligheder For Overnatning

Hvis man ikke selv har en campingenhed, kan der lejes på campingpladsen. Hasmark Strand Camping råder over flere hytter, mobilhomes og udlejningscampingvogne. Du kan læse mere om disse her: Udlejning af hytter, mobilhomes og campingvogne.

xHasmark Strand Camping har et stort område med luksushytter

Camps For Klubber Og Grupper

Hvis der er klubber eller venner der ønsker camps hvor de ligger samlet, er det selvfølgelig muligt. Det skal bare oplyses ved reservationen at man ønsker at ligge i camp og hvor mange enheder man ønsker i sin camp.

Torvet på Hasmark Strand Camping med butik og restaurant

Meget Billig Camping For Festivalens Gæster

Camping og festivalbilletter skal købes separat, og der vil være en rigtig god pris på camping til de der deltager i festivalen. Denne pris er eksklusiv for festivalens deltagere, og man kan kun opnå billig camping på Midland Festival, hvis man allerede har købt billet til festivalen.

Du skal vise din billet ved checkin på campingpladsen. Ellers vil du blive opkrævet campingpladsens listepris for opholdet.

Priser På Billetter Og Camping

Prisen pr. enhed er kr.  199,50 pr. døgn. Hvis du ønsker at ankomme tidligere – f.eks. dagen inden, så skriv i kommentarfeltet hvilken dato du ønsker at ankomme og det bliver manuelt tilføjet din reservation.

OBS! Ovennævnte pris på camping gælder KUN ved onlinebooking hos Hasmark Strand Camping. Hvis man ringer, eller skriver og bestiller, pålægger campingpladsen et reservationsgebyr på kr. 100,-

Du kan bestille camping her: Online Booking Hasmark Strand Camping. Hvis du vil se mere om campingpladsen, kan det ske her: Hasmark Strand Camping

Partoutbilletter til festivalen.

Prisen for en Partoutbillet til alle tre dage til er kr. 795,-. Vil du kun have billet til to dage ( fredag og lørdag), er prisen kr. 695,-

Du kan købe billet her: Billetlugen