Camping

sep 5, 2018 Praktisk Info

by Bjarne

Midland Festival 2019 bliver afholdt på Hasmark Strand Camping – en 4-stjernet campingplads beliggende i den smukke Nordfynske natur, og kun få hundrede meter fra en af Fyns største strande.

Hasmark Strand Camping har rigtigt meget at byde på som campingplads, så der vil være rig mulighed for at hygge sig på pladsen under festivalen. Og hvis man ønsker at komme et par dage før, er der en god pris på dette også.

Faciliteter i topklasse

Hasmark Strand Camping er kendt for deres lækre servicefaciliteter. Der er rigtigt gode bade- og toiletrum. Campingpladsen har både indendørs og udendørs badeland og har også en wellnessafdeling med bl.a. spabad.

Det vil være muligt at købe lidt mad på selve festivalområdet, men hvis man gerne vil have et større måltid, eller sidde i ro og fred og spise, har campingpladsen sin egen restaurant, Freja.

Der er også en velasorteret butik på pladsen, hvor man bl.a. kan købe frisk morgenbrød.

Mange muligheder for overnatning

Hvis man ikke selv har en campingenhed, kan der lejes på campingpladsen. Hasmark Strand Camping råder over flere hytter, mobilhomes og udlejningscampingvogne. Du kan læse mere om disse her: Udlejning af hytter, mobilhomes og campingvogne.

Camps for klubber og grupper

Hvis der er klubber eller venner der ønsker camps hvor de ligger samlet, er det selvfølgelig muligt. Det skal bare oplyses ved reservationen at man ønsker at ligge i camp og hvor mange enheder man ønsker i sin camp.

Meget billig camping for festivalens gæster

Camping og festivalbilletter skal købes separat, og der vil være en rigtig god pris på camping til de der deltager i festivalen. Denne pris er eksklusiv for festivalens deltagere, og der kan kun købes til denne pris, hvis man allerede har købt billet til festivalen.

Når du reserverer camping, er det derfor vigtigt at du skriver dit billetnummer (nummeret i det røde felt herunder) i kommentarfeltet. Skriver du ikke dette, får du IKKE den specielle Midland Festival pris. Samtidigt skal du skrive følgende booking kode: 56177. Disse to ting sikrer dig den gode Midland Festival pris.

billet

Det er dette nummer, du skal oplyse, når du bestiller camping

OG… Du skal vise din billet ved checkin på campingpladsen. Ellers vil du blive opkrævet campingpladsens listepris for opholdet.

Priser på billetter og camping

Lige nu kan du købe camping til en helt speciel pris

Prisen pr. enhed er kr.  399,- Ekstra døgn koster kr. 149,50. Hvis du ønsker at ankomme tidligere – f.eks. dagen inden, så skriv i kommentarfeltet hvilken dato du ønsker at ankomme og det bliver manuelt tilføjet din reservation.

OBS! Den specielle campingpris gælder KUN ved onlinebooking hos Hasmark Strand Camping. Hvis man ringer, eller skriver og bestiller, pålægger campingpladsen et reservationsgebyr på kr. 100,-

Partoutbilletter til festivalen.

Prisen for en Partoutbillet til begge dage til er kr. 545,-.

Du kan bestille camping her: Online Booking Hasmark Strand Camping. Hvis du vil se mere om campingpladsen, kan det ske her: Hasmark Strand Camping

Du kan købe billet her: midlandfestival.billetexpressen.dk

 

Kontakt


Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål vedr. Midland Festival.

Midland Festival

Sydvestvej 32, 2600 Glostrup

Festivalen afholdes på
Hasmark Strand Camping
Strandvejen 205, 5450 Otterup

Email

info@midlandfestival.dk