Sentiment Falls (S)

Om Bandet

Sentiment Falls er fra Sverige, og har vundet flere internationale priser. Bandet består af Ronnie Wilde (Sang / Guitar) og Andrea Bond (Sang). Selvom Andrea og Ronnie har meget forskellige musikalske baggrunde, så har de alligevel fundet sammen i deres fælles kærlighed til den nyere country musik. De finder deres inspiration i bands som Lady Antebellum og Taylor Swift, og forstår de at lave deres egne versioner af populære bands.

Andrea og Ronnie skaber nogle fantastiske harmonier med deres stemmer, og det kommer også til udtryk i deres egen musik.

Sentiment Falls indspillede deres første single – ”Six Feet Under” – i 2012. Men da bandet indgik et samarbejde med produceren Martin Carlberg i 2015, steg bandets popularitet hurtigt.

Singlen ”We Shared A Promise” fra 2015 var det første resultat af dette samarbejde, og sangen blev meget positivt modtaget af både kritikere og fans.

Deres seneste singler fra 2018 ”Good Thing” og ”Cross” er også blevet særdeles positivt modtaget.

Vi er så glade for at Sentiment Falls kommer til Midland Festival, så også vi i Danmark kan nyde både deres egne sange og deres fantastiske fortolkninger af andres sange.