Music Road Pilots (NL)

Om Bandet

Tidligt I 2008 dannede Albert Rumengan, en anderkendt hollandsk guitarist, bandet ”Musik Road Pilots”. Missionen har fra starten været af kreere en moderne countrylyd, med den klassiske Americanastil.

Musikken har stadigvæk sine rødder i den varme, rå og autentiske folk og country lyd som sunget af artister som Hank Williams, Ray Price, Merle Haggard, Buck Owens og George Jones. Music Road Pilots bruger den klassiske lyd og mixer den med dagens moderne uptempo country-rock. Music Road Pilots fortolker deres meget værdsatte rødder på en europæisk måde for at give dig countrymusik med et ny twist. Traditional Country, Country Funk, Southern Rock, Rock’ n Roll og Blues.

Med inspiration fra kunstnere som Keith Urban, Brad Paisley, Vince Gill og Dierks Bentley, vægter bandet højt at give en optræden fuld af energi og med meget høj underholdningsværdi. Americana og moderne countrymusik når det er bedst.

Umiddelbart efter udgivelsen af deres første album ”When She Gets Close To Me”, bandet tog hele industrien med storm. De afhold mange koncerter og shows på festivaller og populære spillesteder rundt i Europa der tiltrak meget opmærksomhed. Efter ca. tre års optræden rundt omkring, blev de efterhånden betragtet som et af Europas bedste og mest spændende countrynavne. På denne rejse, har de delt scener med navne som LeAnn Rimes, Dwight Yoakam, Connie Smith, Bobby Flores, Darryl Worley, Billy Yates, Dannie Leigh, Aaron Watson, Will Bannister og ZZ Top.

I 2013 0g 2015 blev de valgt til ”Bedste Internationale Country artist” i Østrig. Og i 2015 blev de ligeledes valgt til ”Bedste Country Band” af onlinemagasinet ”Fair Play Country”.

I 2016 var de på tur med den legendariske Charly McCoy (USA) og legenden Jerry Lee Lewis søster, Linda Gail Lewis (USA). I 2016 udgav de også deres andet album, “NashVegas”. Dette år blev de også nomineret af Josie Music Awards i Nashville og vandt for tredje gang en ACMF-pris i Østrig for ”Årets Internationale Band”. Det var også dette år de begyndte at spille sammen med verdens bedste kvindelige pedalsteel guitar spiller, Sarah Jory (GB).

I 2017 vandt de prisen “Årets Elektriske Band” og Albert Reumengan blev udnævnt til ”Årets Musiker” af DCMA, den hollandske Country Music Association.

Music Road Pilots består af anerkendte, erfarne musikere med en lang flot historik.

  • Richard Hesselink – Lead vokal og Guitars
  • Albert Rumengan – Lead Guitar og vokal
  • Peter van den Bos – Violin og vokal
  • Edu Nolten – Bass og vokal
  • Hans Molenaar – trommer

På Midland Festival 2021 tager de desuden den verdensberømte pedalsteelspiller Sarah Jory med.