Kinsey Rose (US)

Om Kinsey Rose

Kinsey Rose er en singer/songwriter fra Nashville, TN, hvis kraftige vokal og gribende tekster har vundet publikum rundt om i verden. Lige nu er Kinsey på Kelly i The Voice of USA på NBC, og vi krydser fingre for at hun når hele vejen 🙂

Hun er som performer og kunstner, fast invetar på nogle af Music Citys mest ikoniske spillesteder, især det berømte og ikoniske Legend’s Corner på Broadway, Nashville. Hun optræder også regelmæssigt på Bridgestone Arena når NHL Predators har kampe.

Kinseys musik har ført hende rundt om i verden på både amerikanske og europæiske turnéer. Hun har optrådte på en af de største countrymusik festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har turneret i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge.

I USA har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og alle steder imellem. Blandt hendes seneste optrædener er at hun fik æren at varme op for for Mark Chestnutt i Napa Valley og Colt Ford i North Carolina.

Kinsey udgav for nylig et album med titlen “Fair Weather Love” med countrymusik-ikonet Vince Gill og produceret af Justin Schipper.