HooDoo Trail (DK)

Hoodoo Trail

Om Hoodoo Trail

Hoodoo Trail er et nyt navn på den danske countryscene, og de er kommet for at etablere sig blandt de danske band i genren!

Lyden bevæger sig i alle hjørner af Americana. Det er storytelling fra øverste hylde med masser energi, som det er umuligt ikke at lade sig rive med af.
Hoodoo Trail’s tekstunivers er I klassisk countrystil dikteret af kærligheden til at fortælle den gode historie, og samtidig er de ikke bange for at sætte ild til countryguitaren og lade den løbe frit.

Inspirationen bliver hentet hos de store koryfæer Hank Williams, John Prine og Bob Dylan, men i særdeleshed også de moderne lyde fra artister som Sturgill Simpson, Billy Strings og Charley Crockett.

Det er musik der skal høres med en fadøl, eller måske endnu bedre, en whisky i hånden!

Hoodoo Trail er en samling erfarne musikere, som hver især har været forbi de fleste afkroge af dansk musik. Det er bandmedlemmer som individuelt har rødder i alt fra klassisk musik til pop og rock.

Nu er de endelig samlet samlet, hvor de hører til. Det er Americana de brænder for og det kan høres i kvaliteten af alt de laver.