Hilljacks (NO)

Hiiljacks er et af Norges mest populære countrybands. Bandet blev dannet i 2014, og har siden da markeret sig stærkt i Norges og Skandinaviens countrymiljø. Hilljacks har spillet et hav af koncerter, og deres popularitet er vokset støt, ligesom de har fået meget rosende kritik og omtale af både musik og sceneshow.

Hilljacks har en forkærlighed for traditionel countrymusik, men spiller også nyere countrysange ligesom de skriver deres egen musik.

Hilljacks har haft en eventyrlig karriere, og har bl.a. spillet på Countryfestivalen Seljord, Krabbefestivalen på Atløy, Countryfestivalen i Skjåk, Countryfestivalen.dk, Lofoten Countryfestival, Gausdalfestivalen, Jonsokdansen på Voss m.fl.

Der er rift om Hilljacks, hvilket antallet af gen-bookninger og en fyldt tourplan vidner om

Hilljacks synger og skriver størstedelen af sit repertoire på engelsk, og genkendelsesfaktoren og svingende rytmer en vigtig essens Hilljacks musik.

Hilljacks udgav deres første egenproduserte singel “Where Did Country Music Go” i september 2016, og fulgte op med albumet “Redneck Blood” januar 2017. I september samme år udgav bandet “One More Star”. i 2018 udgav Hilljacks to singler, nemlig “She’s back in town” og “Somehow”. I september 2019 kom bandet så medes deres andet album ”Country to the bone”