Daniel Borge (NO)

Om Daniel Borge

Daniel Borge er en ung – men allerede meget erfaren countrysanger. Han har udgivet flere albums og samarbejder med nogle af de mest ansete sangskrivere og producenter i Nashville. Det samarbejde og Daniels moderne musikstil, har bragt den moderne countrystil til Europa. Daniel Borges musik gør, at måden som Europa forholder sig til country, er ved at ændre sig.

Starten på Daniel Borges karriere skyldes en række tilfældigheder. En aflyst flyafgang, gjorde at Daniel og hans hustru måtte blive en ekstra nat i Nashville. De tog ind på Legends Corner på Broadway, hvor Kinsey Rose spillede den aften. Hun kendte Daniel fra sine koncerter i Norge, og spurgte om Daniel ikke havde lyst til at synge en sang med hendes band. Det gjorde Daniel, og publikums respons var så stor, at Daniel inden længe havde et samarbejde i gang med sangskriveren Davis Branch (Sean Stemaly, Luke Combs, Tyler Braden, Ryan Robinette) og producenten Brad Hill (Brett Young, Maren Morris, Brothers Osborne).

Det ses også tydeligt i den store – og hurtigt voksende – fanskare i Europa og USA som samles om Daniels musik og medrivende tekster. Daniel Borges musik er især kendetegnet ved hans energi, en stærk identitetsfølelse, et stort talent og ikke mindst en fantastisk stemme.