Pga. meget lang sagsbehandlingstid hos Vejle kommune, har vi været nødsaget til at flytte Midland Festival til en anden kommune. Så Midland Festival 2022 bliver afholdt i Hampen – 36 km. fra Jelling. Har du billet til Midland Festival 2022, kan du læse her, hvad det kommer til at betyde for dig.

Sagen kort fortalt

Vi søgte Vejle kommune om Miljø-godkendelse sidste efterår. Det plejer af være en formalitet at få denne, men ikke denne gang. Vejle Kommune lagde op til at der skulle ændres landzone-regler, afholdes nabo-høring, udarbejdes miljørapporter osv.

Det kunne vi ikke rigtig forstå, eftersom at arrangementet dels skulle afholdes på Jelling Campings areal, og dels at der allerede var en miljøgodkendelse for Jelling Musik Festival, der afholdes 50 m. fra Jelling Camping.

Vi fik ikke noget svar på ovennævnte, og sagen blev politisk. Vi har haft kontakt til Vejles Kommunalbestyrelse, og fik oplyst at vi ville få vores tilladelse snarest. Men… den er ikke kommet endnu.

Vi har forsøgt at finde andre løsninger – bl.a. at leje Jelling Hallerne. Der ville vi kunne afholde Midland Festival 2022 uden en Miljøgodkendelse, men hallernes bestyrelse var ikke interesseret i et samarbejde.

Nu et vi løbet tør for tid, og vi kan ikke vente længere. Der er så meget der skal planlægges, ansøges, godkendes, lejes og bygges, at vi skal i gang nu, hvis vi skal kunne nå det inden festivalen starter d. 16. juni.

Hampen er perfekt til Midland Festival

Vi har ledt med lys og lygte for at finde et egnet sted tæt på Jelling. Valget faldt på Hampen, hvor vi både kan benytte den store hal, og hvor arealet omkring hallen sagtens kan rumme os.

Men det er ikke nok at finde et sted, der er egnet til selve festivalen. Vi skal også sørge for at alle jer, der deltager på Midland Festival 2022, har et sted at overnatte. Det er også lykkedes.

Skift campingplads uden omkostninger og gebyrer

Kun ca. 300 m. fra festivalpladsen ligger Dancamps HAMPEN. Det er en stor og moderne campingplads med alle faciliteter, hytter og butik. Vi har indgået en aftale med campingpladsen, og hele campingpladsen er indtil videre reserveret til Midland Festivals gæster.

Vi har lavet aftale med Jelling Camping at alle reservationer både på enheder, mobilhomes og hytter, kan annulleres uden omkostninger og gebyrer. Du skal skrive til Jelling Camping på peter@jellingcamping.dk inden d. 01. marts, hvis du vil annullere din reservation.

Hvis du vil booke plads eller hytte på Dancamps HAMPEN, skal du skrive til booking@dancamps.dk. Husk at skrive, at du skal med på Midland Festival, og skrive om du vil booke en enhed eller en hytte. Klik her for at se alle campingpladsens hytter.

Dancamps HAMPEN tilbyder enheder til samme pris som på Jelling Camping – nemlig 200,- kr. døgn (alt inklusivt). Dancamps HAMPEN giver desuden 15% rabat på alle hytter.

Gratis Shuttlebusser

Der er nogle gæster på Jelling Camping, der ikke kan skifte plads til Dancamps HAMPEN. Det kan f.eks. være fastliggere, eller hvis nogle gerne vil blive på Jelling Camping af andre grunde.

Vi indsætter derfor gratis Shuttlebusser mellem Jelling Camping og Hampen. Vi kan ikke love de kører timedrift hele dagen, men det vil være muligt at komme til og fra festivalen.

Der vil også blive indsat gratis Shuttlebusser mellem Brande og Hampen, da der ikke er tilstrækkelig offentlig transport.

Så hvad skal du gøre nu?

Hvis du vil blive boende på Jelling Camping, skal du ikke gøre noget som helst.

Hvis du gerne vil bo på Dancamps HAMPEN, skal annullere din reservation på Jelling Camping inden d. 01. marts 2022, og lave en ny reservation hos Dancamps HAMPEN.

Og det er så det. Du får præcis den samme festival i Hampen i stedet for Jelling 🙂

Midland Festival i fremtiden

Det har ikke været nogle lette år. Først en masse aflysninger pga. Corona, og nu dette problem med Vejle Kommune. Vi vil gerne bruge al vores energi på at skabe gode oplevelser. Vi føler os velkomne i Ikast-brande Kommune og i Hampen. Så der vil Midland Festival fremover blive afholdt.

Så nu skal vi til at flytte en festival, ændre kontrakter, logo, adresser osv. osv. Der bliver meget at se til, men en ting er sikkert. Vi skal have en fantastisk festival i år.